LAADUKAS MUUTTOPALVELU TUUSULASSA

Suomimuutto Oy tekee tehokkaasti muutot alueella Tuusula ja muu Etelä-Suomi, tarvittaessa myös koko maanlaajuisesti.

Tarjoamme laadukasta palvelua asiakkaan toiveiden mukaan. Olit sitten iso tai pienempi muuttaja panostamme kaikkiin tilauksiin samalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Palvelemme kotitalouksia ja yrityksiä sekä tietenkin rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä, aina toimistomuutoista remonttimuuttoihin.

Meiltä saat juuri tarpeitasi vastaavan muuttopalvelun. Ennen muuttopäivää sovimme yhdessä aikatauluista ja muuttosi yksityiskohdista. Meiltä saat muuttopalvelun samaan hintaan viikonpäivästä riippumatta, ei lisäveloitusta viikonlopuista.

ROHKEASTI KOTIMAINEN MUUTTOFIRMA

Työllistämme riskejä palomiehiä ja urheilijoita, sillä tähtäämme muuttopalvelussamme nopeaan ja reippaaseen toimintaan. Kaikki meillä työskentelevät ovat omia työntekijöitämme reilusti ja luotettavasti. Keskitymme palkkaamaan vain kotimaista työvoimaa, koska tahdomme osaltamme tukea kotimaista työtä ja taloutta.

Voimme taata reilun, reippaan ja ammattitaitoisen palvelun, koska jokainen meillä työskentelevä kuuluu yrityksen omiin työntekijöihin ja myös omistajat osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan aktiivisesti. Kotimaisuuden lisäksi arvoihin ja toimintatapoihimme kuuluu reilu vastuullinen asenne ja huolenpito työntekijöitä kohtaan.

LISÄPALVELUT

Muuttopakettiimme kuuluu muuttoauto kuljettajineen ja muuttomiehet.

Banaanilaatikot on muutossa ihan käypiä, mutta jos tahdot muuttaa tärkeät tavarasi turvallisesti, meillä on sinulle hyvä ja takuu varma vaihtoehto. Sovittaessa saat kauttamme myös pakkausmateriaalit ja muuttolaatikot. Voimme myös hoitaa koko muuton puolestasi alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella; tällöin voit jättää kaiken pakkaamisesta lähtien meidän huoleksemme.

Varsinaisten muuttoon liittyvien lisäpalveluiden lisäksi voit myös vuokrata kauttamme varastotilaa lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi. Palvelemme alueella Tuusula sekä muu Etelä-Suomi. Jos tarvitset varastointia muuton yhteydessä, pystymme muuttoyrityksenä tarjoamaan varastotilaa normaalia edullisemmin. Saat edun kun tilaat muuttosi pakettina, johon sisältyy muuttopalvelu ja varastointi valitsemassasi varastossa pääkaupunkiseudulla. Myös varastoitavan irtaimiston kuljetus hoituu luotettavasti, kun tilaat varastointipalvelun kauttamme – vaikket itse pääsisikään paikalle.

Kun hakusessa on: muuttopalvelu tuusula – anna muuttofirmamme auttaa! Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous

Please leave this field empty.

Mistä muutetaan


Asumismuoto*

Hissi käytettävissä:
KylläEi

Minne muutetaan


Asumismuoto*

Hissi käytettävissä:
KylläEi

Toivottu muuttopäivä*

Requests for quotation

Please leave this field empty.

From


Elevator available:
YesNo

To


Elevator available:
YesNo

Additional information

Date: