MUUTOT ESPOON SEUDULLA

MUUTTOPALVELUT ESPOOSSA

Suomimuutto Oy on täyden palvelun muuttofirma, joka tarjoaa laadukkaat muuttopalvelut yksityisille ja yrityksille paikkakunnalla Espoo, pääkaupunkiseudulla sekä muualla Etelä-Suomen alueella. Muutot hoidetaan reippaalla otteella ja sujuvalla aikataululla; työvoimana käytämme pääsääntöisesti hyväkuntoisia palomiehiä ja urheilijoita. Meiltä löytyy tarvittava kalusto kaikenkokoisten muuttojen hoitamiseen, sekä voimassaolevat vakuutukset ja liikennelupa, joten muutot hoituvat paitsi sujuvasti, myös turvallisesti.

LAADUKAS & KOTIMAINEN MUUTTOPALVELU

Keskitymme erityisesti laadukkaaseen ja luotettavaan palveluun, jonka mahdollistaa omistautunut henkilökuntamme. Myös yrityksen omistajat ovat aktiivisesti mukana päivittäisessä toiminnassa. Yli vuosikymmenen kokemus kansainvälisestä logistiikasta takaa, että kuljetukset hoituvat sujuvasti. Jokainen meillä työskentelevä kuuluu omaan henkilökuntaamme ja omalla panoksellamme autamme luotettavan kotimaisen työvoiman työllistämisessä.

MUUTOT ASIAKKAAN EHDOILLA

Meiltä saat tarpeitasi vastaavan joustavan palvelun, oli kyseessä pienempi tai suurempi muutto. Palvelemme sekä kotitalouksia, että yrityksiä aina taloyhtiöistä rakennusliikkeisiin ja kaikkea siltä väliltä. Tavallisen muuttopalvelun lisäksi voit tilata kauttamme myös muutossa tarvittavat pakkaustarvikkeet ja -materiaalit, sekä muuttolaatikot.

Sopimuksen mukaan voimme myös hoitaa koko muuton puolestasi ns. avaimet käteen -periaatteella; tämä kattaa tavallisen muuttopalvelun lisäksi kaiken aina tavaroiden pakkaamisesta purkamiseen. Kauttamme voit vuokrata myös siistit ja vartioidut varastotilat!

Palvelemme alueella Espoo ja muu Etelä-Suomi, mutta sovittaessa teemme muutot myös pidemmälle koko maanlaajuisesti, sekä tarvittaessa myös ulkomaille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous

Please leave this field empty.

Mistä muutetaan


Asumismuoto*

Hissi käytettävissä:
KylläEi

Minne muutetaan


Asumismuoto*

Hissi käytettävissä:
KylläEi

Toivottu muuttopäivä*

Requests for quotation

Please leave this field empty.

From


Elevator available:
YesNo

To


Elevator available:
YesNo

Additional information

Date: