NOPEA MUUTTOPALVELU HYVINKÄÄLLÄ

Suomimuutto Oy tarjoaa nopeat muutot alueella Hyvinkää ja muu Etelä-Suomi, tarvittaessa myös koko maanlaajuisesti.

Työmme laatu on meille kunnia-asia. Siksi pyrimme aina huomioimaan asiakkaan pienimmätkin toiveet ja tarpeet. Meille työ koko ei vaikuta työ laatuun, vaan hoidamme kaikki tehtävät samalla varmalla, ammattitaitoisella ja reippaalla asenteella. Meiltä saa muuttopalvelut kotitaluksille ja yrityksille toimistonmuutoista remonttimuuttoihin.

Meiltä saat sopivan palvelupaketin joka vastaa toiveitasi aikataulun ja yksityiskohtien suhteen. Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan muuttosi käänteet yhdessä. Älä huoli jos muutto ajankohta on viikonloppuna, meillä hinnoitellaan kaikki päivät yhtäläisesti.

PANOSTAMME KOTIMAISEEN TYÖHÖN JA SE NÄKYY

Kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Siksi panostamme siihen, että palkkaamme kotimaista työvoimaa ja siten tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa kotimaista palvelua. Olemme haalineet työntekijöiksemme voimakkaita urheilijoita ja reippaita palomiehiä, koska tahdomme, että muuttopalvelumme sujuu ripeästi ja reippaasti alusta loppuun saakka.

Luotamme siihen, että palvelumme on reipasta ja ammattitaitoista, koska jokainen meillä työskentelevä kuuluu yrityksen omiin työntekijöihin ja myös omistajat osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan aktiivisesti. Kotimaisuuden lisäksi arvoihin ja toimintatapoihimme kuuluu reilu vastuullinen asenne ja huolenpito työntekijöitä kohtaan.

LISÄPALVELUT

Tarjoamme erilaisia muutto paketteja kaiken kokoisiin tarpeisiin. Peruspakettimme sisältää muuttoauton kuljettajineen sekä tietenkin muuttomiehet.

Jos banaanilaatikkojen haaliminen ei kiinnosta, tai tahdot varmistaa, että tärkeät tavarat pysyvät muuton ajan varmasti ehjänä, meillä on tarjota hyvä ja turvallinen vaihtoehto. Kauttamme saa sovittaessa kaikki pakkausmeteriaalit ja muuttolaatikot. Ja toki tarjoamme myös avaimet käteen- periaatteella palvelua, jossa me hoidamme kaiken pakkaamisesta lähtien.

Tarvitsetko tavaroillesi varastoa remontin tai ulkomaan komennuksen ajaksi? Tai onko sinulla muuton yhteydessä löytynyttä tavaraa, josta et halua vielä luopua, mutta et myöskään viedä uuteen tilaan? On varastointitarpeesi pidemmäksi tai lyhyeksi ajaksi, meiltä saat tarvitsemasi sopivan kokoisen varastotilan. Huolehdimme tavaroistasi ja pidämme ne turvassa tarvittavan ajan.

Kun etsit netistä: Muuttopalvelu Hyvinkää – anna muuttofirmamme auttaa! Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

Jätä soittopyyntö

  Pyydä Tarjous

   Mistä muutetaan


   Asumismuoto

   Hissi käytettävissä:
   KylläEi

   Minne muutetaan


   Asumismuoto

   Hissi käytettävissä:
   KylläEi

   Toivottu muuttopäivä

   Requests for quotation

    From


    Elevator available:
    YesNo

    To


    Elevator available:
    YesNo

    Additional information

    Date: