VUOKRATTAVAT VARASTOTILAT

VARASTOINTI

Tarvitsetko tavaroillesi varastoa remontin tai ulkomaan komennuksen ajaksi? Tai onko sinulla muuton yhteydessä löytynyttä tavaraa, josta et halua vielä luopua, mutta et myöskään viedä uuteen tilaan? On varastointitarpeesi pidemmäksi tai lyhyeksi ajaksi, meiltä saat tarvitsemasi sopivan kokoisen varastotilan. Huolehdimme tavaroistasi ja pidämme ne turvassa tarvittavan ajan.

Varastointipalvelut tarjoamme yhteistyössä Pelican Self Storagen kanssa heidän tiloissaan pääkaupunkiseudulla, ja tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin koko maanlaajuisesti. Varastotilat ovat lämmitettyjä ja vartioituja, ja niihin on joustava pääsy.

Jos tarvitset varastointia muuton yhteydessä, pystymme muuttoyrityksenä tarjoamaan varastotilaa normaalia edullisemmin. Saat edun kun tilaat muuttosi pakettina, johon sisältyy muuttopalvelu ja varastointi valitsemassasi varastossa pääkaupunkiseudulla. Myös varastoitavan irtaimiston kuljetus hoituu luotettavasti, kun tilaat varastointipalvelun kauttamme – vaikket itse pääsisikään paikalle.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin varastointipalvelusta tai pyydä tarjous!

PELICAN SELF STORAGE

Jätä soittopyyntö

  Pyydä Tarjous

   Mistä muutetaan


   Asumismuoto

   Hissi käytettävissä:
   KylläEi

   Minne muutetaan


   Asumismuoto

   Hissi käytettävissä:
   KylläEi

   Toivottu muuttopäivä

   Requests for quotation

    From


    Elevator available:
    YesNo

    To


    Elevator available:
    YesNo

    Additional information

    Date: