VUOKRATTAVAT VARASTOTILAT

VARASTOINTI

Tarvitsetko tavaroillesi varastoa remontin tai ulkomaan komennuksen ajaksi? Tai onko sinulla muuton yhteydessä löytynyttä tavaraa, josta et halua vielä luopua, mutta et myöskään viedä uuteen tilaan? On varastointitarpeesi pidemmäksi tai lyhyeksi ajaksi, meiltä saat tarvitsemasi sopivan kokoisen varastotilan. Huolehdimme tavaroistasi ja pidämme ne turvassa tarvittavan ajan.

Varastointipalvelut tarjoamme yhteistyössä Pelican Self Storagen kanssa heidän tiloissaan pääkaupunkiseudulla, ja tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin koko maanlaajuisesti. Varastotilat ovat lämmitettyjä ja vartioituja, ja niihin on joustava pääsy.

Jos tarvitset varastointia muuton yhteydessä, pystymme muuttoyrityksenä tarjoamaan varastotilaa normaalia edullisemmin. Saat edun kun tilaat muuttosi pakettina, johon sisältyy muuttopalvelu ja varastointi valitsemassasi varastossa pääkaupunkiseudulla. Myös varastoitavan irtaimiston kuljetus hoituu luotettavasti, kun tilaat varastointipalvelun kauttamme – vaikket itse pääsisikään paikalle.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin varastointipalvelusta tai pyydä tarjous!

PELICAN SELF STORAGE

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous

Please leave this field empty.

Mistä muutetaan


Asumismuoto*

Hissi käytettävissä:
KylläEi

Minne muutetaan


Asumismuoto*

Hissi käytettävissä:
KylläEi

Toivottu muuttopäivä*

Requests for quotation

Please leave this field empty.

From


Elevator available:
YesNo

To


Elevator available:
YesNo

Additional information

Date: