MUUTTO UUTEEN KOTIIN

KOTIMAINEN MUUTTOPALVELU

Suomimuutto Oy on täyden palvelun muuttofirma, joka tekee laadukkaasti ja luotettavasti isot ja pienet muutot laidasta laitaan. Palvelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, Uudenmaan alueella sekä Etelä-Suomessa, sopimuksen mukaan myös laajemmin koko maanlaajuisesti.

Tarjoamme laadukkaan ja joustavan palvelun asiakkaan ehdoilla. Meiltä löytyy tarvittava kalusto ja osaaminen kaikenkokoisiin muuttoihin, olipa kyseessä iso tai pieni, lyhyen tai pidemmän välimatkan muutto. Voimassaolevat vakuutukset ja ajantasainen liikennelupa takaavat omalta osaltaan muuttopalvelun turvallisuuden.

LISÄPALVELUT

Tavallisesti muuttopalveluun kuuluu muuttoauto, kuljettaja ja muuttomiehet. Sopimuksen mukaan voimme kuitenkin myös hoitaa koko muuton ns. avaimet käteen -periaatteella, eli hoitaa käytännössä kaiken aina suunnittelusta ja pakkaamisesta purkamiseen, sekä kaiken siltä väliltä.

Voit myös tilata kauttamme yksittäisiä lisäpalveluita tavallisen muuttopalvelun mukaan, esimerkiksi pakkaustarvikkeiden ja -materiaalien toimituksen, sekä muuttolaatikoiden vuokrauksen. Kauttamme voit myös vuokrata siistit varastotilat, joita löytyy monipuolisesti pidemmäksi tai lyhyemmäksi ajaksi.

REILU MUUTTOFIRMA

Sen lisäksi, että keskitymme tarjoamaan reilun ja luotettavan muuttopalvelun asiakkaillemme, haluamme olla myös hyvä työnantaja ja tukea omalta osaltamme kotimaisuutta. Meillä työskentelee pääosin hyväkuntoisia palomiehiä ja urheilijoita, ja jokainen työntekijämme kuuluu yrityksemme omaan henkilökuntaan. Työllistämme luotettavaa suomalaista työvoimaa ja huolehdimme työntekijöistämme. Myös yrityksen omistajat osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Suomimuutto Oy – laadukkaat muuttopalvelut reippaalla otteella koko Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai jätä tarjouspyyntö!

Jätä soittopyyntö

  Pyydä Tarjous

   Mistä muutetaan


   Asumismuoto

   Hissi käytettävissä:
   KylläEi

   Minne muutetaan


   Asumismuoto

   Hissi käytettävissä:
   KylläEi

   Toivottu muuttopäivä

   Requests for quotation

    From


    Elevator available:
    YesNo

    To


    Elevator available:
    YesNo

    Additional information

    Date: