REILU MUUTTOPALVELU JÄRVENPÄÄSSÄ

Suomimuutto Oy palvelee alueella Järvenpää ja muu Etelä-Suomi, kun tarvitset joustavaa muuttopalvelua.

Palvelu räätälöidään asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi niin aikataulun, kuin käytännön toteutukseen liittyvien yksityiskohtien puolesta. Oli arki tai viikonloppu, meillä on samat hinnat päivästä riippumatta.

Tarjoamme muutot kaiken kokoisille muuttajille. Pienemmistä kotitalouksien muutoista aina suurempiin toimisto- ja remonttimuuttoihin yrityksille ja rakennusyhtiöille. Laadukas ja ammattitaitoinen muuttopalvelumme palvelee asiakkaan toiveiden mukaan, aina samalla tehokkuudella ja panostuksella.

LUOTETTAVAA, REILUA JA KOTIMAISTA PALVELUA

Yrityksemme tahtoo omalla panostuksellaan tukea kotimaista työtä. Siksi palkkaamme ja työllistämme vain luotettavaa kotimaista työvoimaa. Kaikki meillä muutoissa työskentelevät ovat yrityksemme omia työntekijöitä reilusti ja avoimesti. Palkkamme työvoimaksi pääosin voimakkaita palomiehiä ja hyväkuntoisia urheilijoita, jolloin muutot hoituvat reippaasti ja tehokkaasti sovitun aikataulun puitteissa.

Uskallamme luvata, reippaan ja ammattitaitoisen palvelun, sillä jokainen meillä työskentelevä kuuluu yrityksen omiin työntekijöihin. Myös omistajat osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan aktiivisesti. Arvostamme ammattitaitoisia työntekijöitämme ja siksi meille on tärkeää reilu asenne ja huolenpito kaikkia työntekijöitämme kohtaan.

LISÄPALVELUT

Tarjoamme erilaisia muutto paketteja kaiken kokoisiin tarpeisiin. Peruspakettimme sisältää muuttoauton kuljettajineen sekä tietenkin muuttomiehet.

Kun kiire on kova tai tahdot käyttää aikasi tehokkaammin kuin supemarketeissa banaanilaatikkoja metsästäen, meillä on sinulle helppo ratkaisu. Kauttamme saa sovittaessa kaikki pakkausmeteriaalit ja muuttolaatikot. Ja jos aikataulu on todella kiireinen tai tarvitset apua pakkaamisessa, me olemme valmiita hoitamaan sen puolestasi. Tarjoamme avaimet käteen- periaatteella palvelua, jossa me hoidamme kaiken pakkaamisesta lähtien.

Varastointipalvelut tarjoamme yhteistyössä Pelican Self Storagen kanssa heidän tiloissaan pääkaupunkiseudulla, ja tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin koko maanlaajuisesti. Varastotilat ovat lämmitettyjä ja vartioituja, ja niihin on joustava pääsy.

Kun haet netistä: Muutto Järvenpää – anna muuttofirmamme auttaa! Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous

Please leave this field empty.

Mistä muutetaan


Asumismuoto*

Hissi käytettävissä:
KylläEi

Minne muutetaan


Asumismuoto*

Hissi käytettävissä:
KylläEi

Toivottu muuttopäivä*

Requests for quotation

Please leave this field empty.

From


Elevator available:
YesNo

To


Elevator available:
YesNo

Additional information

Date: