MUUTOT HELSINKI – LUOTETTAVA MUUTTOPALVELU

KOTIMAINEN MUUTTOFIRMA

Suomimuutto Oy on suomalainen muuttofirma, joka tarjoaa luotettavat ja laadukkaat muuttopalvelut sekä yksityisille että yrityksille. Toimimme pääasiassa alueella Helsinki ja muu Etelä-Suomi, mutta sopimuksen mukaan teemme muutot myös maanlaajuisesti pidemmälle.

Työvoimana käytämme enimmäkseen palomiehiä ja urheilijoita, joten muutot hoituvat varmasti reippaalla otteella alusta loppuun saakka. Jokainen meillä työskentelevä kuuluu yrityksemme omiin työntekijöihimme. Omalla panoksellamme autamme työllistämään luotettavaa suomalaista työvoimaa ja tuemme tätä kautta kotimaisuutta.

LUOTETTAVA PALVELU ASIAKKAAN EHDOILLA

Muuttofirmamme tarjoaa luotettavan ja laadukkaan palvelun, joka räätälöidään asiakkaan toiveita vastaavaksi. Saat meiltä muuttopalvelun, johon kuuluu muuttoauto kuljettajineen, sekä tietenkin muuttomiehet. Tarpeen mukaan saat kauttamme myös pakkausmateriaalit ja muuttolaatikot.

Halutessasi voit tilata meiltä muuton myös ns. avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme puolestasi koko muuton aina tavaroiden pakkaamisesta purkamiseen asti ja kaiken siltä väliltä. Tarvittaessa voit vuokrata kauttamme myös varastotilan joustavasti tarvitsemallesi ajalle. Siistit ja vartioidut varastotilat saat Helsingin lisäksi tarvittaessa laajemminkin myös muualta Suomesta. Lue lisää Helsinkiin muutosta täältä.

MUUTOT KOTITALOUKSILLE JA YRITYKSILLE

Jokainen työ on meille yhtä tärkeä, on kyseessä pieni tai iso muutto. Tarjoamme muuttopalvelut sekä yksityisille, että yrityksille aina rakennusliikkeistä taloyhtiöihin. Suomimuutto Oy – laadukkaat muuttopalvelut alueilla Helsinki, muu pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi. Ota yhteyttä ja kysy lisää, oli kyseessä sitten iso tai pieni muutto!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous

Please leave this field empty.

Mistä muutetaan


Asumismuoto*

Hissi käytettävissä:
KylläEi

Minne muutetaan


Asumismuoto*

Hissi käytettävissä:
KylläEi

Toivottu muuttopäivä*

Requests for quotation

Please leave this field empty.

From


Elevator available:
YesNo

To


Elevator available:
YesNo

Additional information

Date: