MUUTOT VANTAAN ALUEELLA

LAADUKAS MUUTTOPALVELU

Suomimuutto Oy tekee luotettavasti muutot yksityisille ja yrityksille alueella Vantaa ja muu Etelä-Suomi, tarvittaessa myös koko maanlaajuisesti. Tarjoamme laadukkaan palvelun asiakkaan ehdoilla. Jokainen yksittäinen työ on meille yhtä tärkeä, on kyseessä pienempi tai suurempi muutto. Teemme muutot kotitalouksille ja yrityksille aina rakennusliikkeistä taloyhtiöihin, sekä toimistomuutoista remonttimuuttoihin.

KOTIMAINEN MUUTTOFIRMA

Tuemme omalla panoksellamme kotimaisuutta palkkaamalla ja työllistämällä luotettavaa kotimaista työvoimaa. Jokainen meillä työskentelevä kuuluu yrityksemme omiin työntekijöihin. Myös yrityksen omistajat osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan. Työvoimana käytämme pääosin hyväkuntoisia palomiehiä ja urheilijoita, joten muutot hoituvat reippaalla otteella ja aikataululla alusta loppuun saakka.

LISÄPALVELUT

Muuttopalvelun kokonaisuuteen kuuluu muuttoauto, kuljettaja ja muuttomiehet. Sovittaessa saat kauttamme myös pakkausmateriaalit ja muuttolaatikot. Voimme myös hoitaa koko muuton puolestasi alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella; tällöin voit jättää kaiken pakkaamisesta lähtien meidän huoleksemme.

Varsinaisten muuttoon liittyvien lisäpalveluiden lisäksi voit myös vuokrata kauttamme varastotilaa lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi. Palvelemme alueella Vantaa sekä muu Etelä-Suomi. Kaikki kauttamme saatavilla olevat varastot ovat vartioituja ja siistejä, ja niihin on joustava pääsy.

Muutot yksityisille ja yrityksille – anna muuttofirmamme auttaa! Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

Jätä soittopyyntö

  Pyydä Tarjous

   Mistä muutetaan


   Asumismuoto

   Hissi käytettävissä:
   KylläEi

   Minne muutetaan


   Asumismuoto

   Hissi käytettävissä:
   KylläEi

   Toivottu muuttopäivä

   Requests for quotation

    From


    Elevator available:
    YesNo

    To


    Elevator available:
    YesNo

    Additional information

    Date: