HELSINKIIN MUUTTO

MUUTTO HELSINKIIN

Suomimuutto Oy on suomalainen yritys, joka kautta muutto Helsinkiin sujuu vaivattomasti ja ammattitaidolla. Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset palvelut, joita tarvitset muuttaessasi Helsinkiin tai Helsingistä muulle paikkakunnalle. Pääosin toimimme Helsinki ja muu Etelä-Suomi alueella. Sopimuksesta hoidamme muutot myös muualle Suomeen tai ulkomaille.

Meillä on jo pitkä kokemus logistiikka-alasta ja keskitymme laadukkaaseen sekä luotettavaan palveluun, jonka mahdollistaa omistautunut henkilökuntamme. Olemme joustavia ja autamme niin isoissa kuin pienissä muutoissa Helsingissä ja lähikunnissa. Autamme löytämään sopivat ratkaisut, joilla muutto saadaan hoidettua mahdollisimman helposti. Tutustu palveluihimme sivuillamme tai ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin muuttoihin liittyviin kysymyksiin!

Helsinkiin muutto helposti ja nopeasti

Saat tilattua kauttamme kaikki tarvittavat palvelut sujuvaan muuttoon. Suomimuutto Oy toimii enimmäkseen pääkaupunkiseudulla työskentelevien palomiesten ja urheilijoiden voimin. He hoitavat muutot Helsinkiin reippaalla otteella. Panostamme työmme laatuun ja työllistämme luotettavia tekijöitä, joilta löytyy halu palvella asiakkaittamme parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdessä tarjoamme parasta palvelua Helsinkiin muuttaessasi!

Tarjoamme palveluitamme niin yksityisille kuin yrityksille, jotka tarvitsevat apua muutossa Helsinkiin tai paikkakunnan sisällä. Tiedämme, että Helsinkiin muutto voi olla stressaavaa ja aikaavievää, jonka takia haluamme auttaa asiakkaitamme kaikissa muuttoon liittyvissä tehtävissä. Olemme suorittaneet jo monta muuttoa Helsinkiin ja tiedämme miten muuttopäivä saadaan sujumaan mallikkaasti. Autamme valmistautumaan Helsinkiin muuttoon ja suunnittelemaan muuttopäiväksi toimivan aikataulun.

Suomimuuton kanssa muutto Helsinkiin onnistuu ilman ylimääräistä stressiä. Me toimitamme muuttolaatikot hyvissä ajoin ennen muuttopäivää ja varmistamme, että muuttoauto on vapaana sovittuna aikana. Autamme muuttotavaroiden sekä isojen huonekalujen kuljetuksessa ja lastaamisessa. Voit tilata palvelumme olipa kyseessä suuritöinen yritysmuutto tai pienestä yksiöstä toiseen muuttaminen.

Monipuoliset muuttopalvelut

Räätälöimme palvelut täysin toiveittesi mukaisesti, jolloin voit olla varma, ettet joudu maksamaan mistään ylimääräisesti muuton yhteydessä. Hoidamme muutot Helsingin alueella ja järjestämme paikalle muuttoauton kuljettajineen, sekä tietenkin muuttomiehet. Voit tilata meiltä myös muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit. Tilaamalla avaimet käteen- palvelun hoidamme koko muuton puolestasi aina tavaroiden pakkaamisesta kuljetukseen ja purkamiseen asti.

Palveluita tilatessasi on hyvä, jos tiedossasi on mahdollinen muuttopäivä ja muuttotavaroiden määrä. Näin pystymme arvioimaan minkälaisella muuttoautolla tavaroiden kuljetus onnistuu parhaiten ja montako tuntia muuttoon tulisi varata aikaa. Saat meiltä edullisen tarjouksen muuttopalveluista ja mahdollisista lisäpalveluista. Tarvittaessa voit tilata palveluitamme myös muuton sijaan pelkästään huonekalujen kuljetukseen.

Voimme tarjota myös varastotilaa vuokrattavaksi tarvitsemallesi ajalle. Varastotilat sijaitsevat pääasiassa Helsingissä, mutta varastoja löytyy myös muilta paikkakunnilta. Muuttotavarat säilyy siisteissä ja vartioiduissa varastotiloissa vaikka ympäri vuoden. Voit ottaa meihin yhteyttä heti kun muuttopäivä on tiedossa, niin kartoitamme mitä palveluita kenties tarvitset. Saat meiltä henkilökohtaista ja nopeaa palvelua.

Suunnitteilla muutto Helsinkiin?

Mikäli suunnittelet muuttoa Helsinkiin tai Etelä-Suomen sisällä, ota yhteyttä meihin! Kanssamme muutot sujuvat mutkattomasti ja ajallaan. Kerro meille mitä palveluita tarvitset ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen muuttopalveluistamme. Soita tai lähetä meille sähköpostia, niin tarjoamme sinulle sopivia palveluita.

Jätä soittopyyntö

  Pyydä Tarjous

   Mistä muutetaan


   Asumismuoto

   Hissi käytettävissä:
   KylläEi

   Minne muutetaan


   Asumismuoto

   Hissi käytettävissä:
   KylläEi

   Toivottu muuttopäivä

   Requests for quotation

    From


    Elevator available:
    YesNo

    To


    Elevator available:
    YesNo

    Additional information

    Date: